Практичні роботи для спеціальності 181 "Харчові технології"




Нижче викладено інструкції до виконання практичних робіт з дисципліни "Автоматизація виробництва" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології".

 

Для перегляду натисніть на потрібну тему. Вона є активним посиланням для ознайомлення 

 

Перелік практичних робіт:


Тема 1.2. Засоби вимірювання тиску 

Практичне заняття 1. Повірка технічного манометра - визначення основних метрологічних характеристик вантажно-поршневим манометром 

Практичне заняття 2. Підбір і розміщення приладів для контролю тиску на технологічному обладнанні 

 

Тема 1.3. Засоби вимірювання температури 

Практичне заняття 3. Визначення характеристик термоелектричних перетворювачів

Практичне заняття 4. Підбір і розміщення приладів контролю температури на технологічному устаткуванні

 

Тема 1.4. Засоби вимірювання кількості та витрати речовин 

Практичне заняття 5. Визначення характеристик витратомірів змінного перепаду тиску

 

Тема 1.5. Засоби вимірювання рівня

Практичне заняття 6Визначення роботи електронного сигналізатора рівня та його наладка

 

Тема 1.6. Засоби визначення хімічного складу та властивостей речовин

Практичне заняття 7Визначення характеристик вологоміра

Практичне заняття 8Підбір і розміщення приладів контролю складу та властивостей речовин на технологічному устаткуванні

 

Тема 2.2. Об’єкти автоматичного регулювання

Практичне заняття 9. Дослідження запізнення об'єкта регулювання

 

Тема 2.3. Закони регулювання і автоматичні регулятори

Практичне заняття 10. Дослідження процесу регулювання регулятора прямої дії

 

Тема 3.2. Функціональні схеми автоматизації технологічних процесів

Практичне заняття 11Складання функціональних схем автоматизації технологічних процесів галузі

Практичне заняття 12. Опис функціональних схем автоматизації, складання замовленої специфікації на прилади та засоби автоматизації

 



Обновлен 08 янв 2018. Создан 05 янв 2018