Лекції для спеціальності 181 "Харчові технології"




Матеріал викладений для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" з дисципліни "Автоматизація виробництва".

Для завантаження натиснути на необхідну тему. Назва теми є активним посиланням.

 

Розділ 1ПРИЛАДИ КОНТРОЛЮ ПАРАМЕТРІВ 

Тема 1.1 Вступ. Загальні відомості про вимірювальні прилади

Тема 1.2 Засоби та методи вимірювання і контролю тиску у виробничих умовах

Тема 1.3 Засоби та методи вимірювання і контролю температури у виробничих умовах

Тема 1.4 Засоби вимірювання кількості та витрати речовини

Тема 1.5 Засоби та методи вимірювання рівня

Тема 1.6 Прилади для контролю складу і стану

Тема 1.7 Передача інформації в системах автоматики

 

Розділ 2. ОСНОВИ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ

Тема 2.1 Основи автоматизації та управління технологічними процесами

Тема 2.2 Об’єкти регулювання та їх особливості

Тема 2.3 Основи теорії автоматичного регулювання

Тема 2.4 Регулювальні органи та виконавчі механізми

Тема 2.5 Автоматизація виробництва на базі ЕОТ

 

Розділ 3. АВТОМАТИЗАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ ГАЛУЗІ

Тема 3.1 Автоматичні лінії та ділянки

Тема 3.2 Автоматизація виробничих процесів

Тема 3.3 Організація контролю регулювання процесів основного виробництва

Тема 3.4 Умовні позначення у схемах автоматизації



Обновлен 15 апр 2018. Создан 28 окт 2017