Тема 4. Основні слюсарні операції




Викладений матеріал до теми 4 для студентів спеціальності 5.05050208 "Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва" для використання під час проходження слюсарної практики. Поділяється на підтеми.

 

Теоретичний матеріал за необхідною підтемою можна завантажити за відповідним посиланням нижче

 

4.1 Розмічування

 

4.2 Рубання металлу

 

4.3 Виправлення та гнуття

 

4.4 Різання

 

4.5 Обпилювання металів

 

4.6 Свердління, розсвердлювання, зенкерування, райберування

 

4.7 Нарізування різьби


4.8 Клепання

 

4.9 Шабрування

 

4.10 Притирання

 

4.11 Паяння та лудіння

 

4.12 Склеювання

 

4.13 Основи зварювальної справи



Обновлен 06 фев 2016. Создан 01 фев 2016