Тема 4.2. Зображення будівель на кресленні




Викладений матеріал для студентів спеціальностей 181 "Харчові технології"

 

План: 1. Загальні креслення будівель і споруд: фасад, план, розрізи будівель. Читання архітектурно-будівельних креслень. Виконання простого будівельного креслення

2. Генеральний план ділянки місцевості.

 

Мета: розглянути правила виконання будівельних креслеників. Визначити вимоги до виконання складових елементів будівельних креслеників. Навчитися правильно оформляти будівельні кресленики. Розібрати принципи за якими виконують генеральні плани та розглянути умовні позначенні елементів, що використовуються на генеральних планах.

 

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами: 1. «Основи стандартизації і метрології». Розділ 1. Стандартизація

              2. «Технологічне обладнання галузі». Тема 5.2. Аналіз доцільності будівництва нового підприємства в окремих регіонах.

            3. «Курсовий проект». Креслення технологічної схеми виробництва

 

Література: Л1, стор. 451 - 484; Л2, стор. 416 - 418; Л3, стор. 301 - 308

 



Обновлен 22 сен 2017. Создан 05 мар 2015