Тема 3.7. Деталювання складальних креслень




Викладений матеріал для студентів спеціальностей 181 "Харчові технології"

 

План: 1. Послідовність деталювання складальних креслень. Виконання робочих креслень деталей. Визначення головного вигляду числа зображень, вважаючи на технологію виготовлення деталей. Вибір масштабу та формату. Нанесення розмірів на кресленнях. Відповідність приєднувальних розмірів

2. Виконання ескізів і робочих креслень деталей за складальним кресленням 

 

Мета: розглянути правила деталювання складальних креслеників. Розглянути особливості читання і деталювання окремих видів складальних креслеників. Навчитися правильно виконувати уявлене розкладання складальних креслеників та виконувати деталювання отриманих деталей. Розібрати вимоги до деталювання складальних креслеників.

 

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами: 1. «Основи стандартизації і метрології». Розділ 2. Метрологія

              2. «Технологічне обладнання галузі». Тема 1.2. З’єднання деталей машин. Тема 1.4. Короткі відомості про редуктори, вали, муфти. Тема 4.5. Підшипники і мастильні матеріали

 

Література: Л1, стор. 425 - 436; Л2, стор. 396 – 406; Л3, стор. 285 – 289

 



Обновлен 22 сен 2017. Создан 05 мар 2015