Тема 3.5. Види з"єднань, їх зображення




Викладений матеріал для студентів спеціальностей 5.05170106 "Бродильне виробництво і виробництво" та 5.05170108 "Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів"

 

План: 1. Ознайомлення з різьбовими кріпильними з'єднаннями. Зображення і позначення різьби в з'єднанні. З'єднання за допомогою різьбових виробів по довіднику.

2. Зварні з'єднання.

3. Читання креслень різних видів з'єднань. Читання креслень різьбових та інших з'єднань

 

Мета: розглянути особливості виконання креслеників роз’ємних та нероз’ємних з’єднань. Встановити порядок нанесення штриховки в розрізах складальних креслень. Навчитися виконувати кресленики роз’ємних та нероз’ємних з’єднань та складати на них специфікації. Розібрати правила позначення заклепкових, зварених, склеєних та спаяних швів.

 

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами: 1. «Технологічне обладнання галузі». Тема 1.3. Механізми перетворення і передачі обертового руху.

              2. «Основи стандартизації і метрології». Розділ 2.  Метрологія

 

Література: Л1, стор. 354 – 368; Л2, стор. 303 – 321; Л3, стор. 180 – 184, 219 - 224

 



Обновлен 28 июл 2015. Создан 05 мар 2015