Тема 3.3. Різьби, різьбові з"єднання




Викладений матеріал для студентів спеціальностей 181 "Харчові технології"

 

План: 1. Призначення і утворення різьб.

2. Види різьб. Основні параметри різьб.

3. Графічні зображення та умовні позначення різьб. Позначення різьб. Робота з довідниками

 

Мета: розглянути типи і призначення різьб. Розібратися з способами отримання різьби. Визначити їх різновиди, межі використання та основні елементи. Розглянути позначення різьб. Встановити порядок зображення різьбових виробів та правила виконання умовного позначення різьбових виробів.

 

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами: 1. «Технологічне обладнання галузі». Тема 4.1. З’єднання деталей машин

            2. «Основи стандартизації і метрології». Розділ 2. Метрологія

 

Література: Л1, стор. 278 – 293; Л2, стор. 220 – 225; Л3, стор. 160 – 165, 171- 174

 



Обновлен 22 сен 2017. Создан 05 мар 2015