Розділ 3. ТЕХНІЧНЕ КРЕСЛЕННЯ




Матеріал для розгляду студентами спеціальності 181 "Харчові технології".

Для отримання матеріалу необхідно перейти до підменю даного розділу, відкривши необхідну тему, або за наведеними нижче посиланнями:

 

Тема 3.1. Основні відомості про конструкторську документацію

Тема 3.2. Зображення - вигляди, розрізи, перерізи

Тема 3.3. Різьби, різьбові з'єднання

Тема 3.4. Ескізи та робочі креслення деталей

Тема 3.5. Види з'єднань, їх зображення

Тема 3.6. Складальне креслення

Тема 3.7. Деталювання складальних креслень

Тема 3.8. Побудова графіків, діаграм, схем за спеціальністю



Обновлен 28 окт 2017. Создан 05 мар 2015