Тема 2.4. Технічне рисування




Викладений матеріал для студентів спеціальностей 181 "Харчові технології"

 

План: 1. Призначення технічного рисування, відмінність його від креслення, виконаного в аксонометричних проекціях.

            2. Прийоми рисування геометричних тіл.

             

Мета: розглянути поняття комплексного кресленика. Розібрати порядок побудови комплексного кресленика. Встановити правила за якими виконують побудову третьої проекції моделі за двома заданими. Вивчити поняття розрізу та розібратися з отриманням простих розрізів, а також виконання з’єднання частини розрізу з частиною виду.

 

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами: 1. «Математика». Тема 8. Геометричні тіла і поверхні. Тема 5. Вектори і координати

 

Література: Л1, стор. 236 - 245; Л2, стор. 181 – 190; Л3, стор. 127 – 131

 



Обновлен 22 сен 2017. Создан 05 мар 2015