Тема 1.1. Техніка креслення




Викладений матеріал для студентів спеціальностей 5.05170106 "Бродильне виробництво і виробництво" та 5.05170108 "Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів"

 

План: 1. Робоче місце. Інструменти, прилади, засоби і прийоми роботи з ними           

 

Мета: Ознайомитися з раціональною організацією робочого місця та визначити способи правильного використання креслярських інструментів.

 

Взаємозв’язок з іншими дисциплінами: 1. Курсове проектування з дисциплін «Технологія виробництва»  та «Технічна механіка»

              2. Дипломне проектування (для спеціальності 5.05170106)

 

Література: Л1, стор. 17 - 25; Л2, стор. 10 - 15; Л3, стор. 12 - 17

 



Обновлен 28 июл 2015. Создан 04 мар 2015